zondag 11 oktober 2015

Vind jij water ook zo smakeloos?

Ik vond het eerlijk gezegd iedere keer weer een gedoe om er überhaupt aan te denken om water te drinken en om dan ook nog 1 liter water per dag weg te werken, nou nee niet echt. 

Maar de oplossing is nabij:

 ·         KELTISCH ZEEZOUT


Dit zout staat stijf van de mineralen en sporenelementen, 84 om precies te zijn en laten we deze mineralen en sporenelementen keihard nodig hebben voor onze cellen.
Ga je zo vertellen waarom. Maar eerst iets over het witte zout zoals wij dat kennen en ik hou het kort want er is genoeg over te vinden op internet.

Het witte tafelzout dat wij kennen is een industrieel zout. Het zout is volledig geraffineerd, alle mineralen zijn er uitgehaald. Er wordt 93% gebruikt in de industrie voor industriële doeleinden gebruikt.
Om het voor consumptie geschikt te maken wordt er anti-klontermiddel aan toegevoegd, hier en daar ook nog wat hulpstoffen en synthetisch jodium dat in de verste verte niet lijkt op organisch jodium.

Van de 7% die overblijft wordt 6% gebruikt als conserveermiddel in voeding (oh jeetje) en slechts 1% staat op tafel en/of in de keuken.

Water
Dan rijst de vraag: Waarom zitten er geen mineralen meer in ons leidingwater? Zeer goede vraag want in ons grondwater zitten veel mineralen. Ons leidingwater is dusdanig goed gefilterd dat naast de slechte en ongezonde stoffen ook alle gezonde mineralen zijn weggefilterd! Ons water is arm en leeg en loopt langs onze cellen direct richting de blaas. Heb je eindelijk dat flesje water weggewerkt moet je meteen richting het toilet, alweer!

Terug naar het Keltisch zeezout en onze cellen. Onze cellen staan de juichen zodra de mineralen worden toegevoegd aan het water. Hè hè eindelijk kunnen ze de poort openzetten om het water dat gedronken wordt te ontvangen!!! Onze cellen kunnen niet leven zonder water met mineralen. Alleen water met mineralen komt in de cellen binnen. Water zonder mineralen loopt langs de cellen zo richting de blaas. En daar ga je weer richting het toilet.

Om te zorgen dat het snel via je je maag in je darmen terecht komt is het de bedoeling dat je 1 liter water, verspreid over 1 uur opdrinkt zonder dat er voedsel in je maag zit. Dus op een nuchtere maag voor het ontbijt opdrinken!!!

Toen ik dit “mengsel” zo’n 2 jaar geleden ging drinken had ik verwacht dat ik snel naar het toilet zou moeten gaan. Wat schetste mijn verbazing, NIET. Het leek wel of alle cellen in mijn lichaam het tot mij genomen water hadden opgezogen. Wat natuurlijk ook zo was, maar ik kon het niet geloven.

Gebruiksaanwijzing(en)
1e: Je neemt een glazen fles van 1 liter vult het met zuiver water (bv. Brita) en voegt, om te wennen aan de smaak eerst een ¼ theelepel Keltisch zout toe. Na een paar weken kan je overgaan tot een ½ theelepel. Fles goed schudden en binnen het uur opdrinken.

OF

2e: Je kan een “Sole” maken. Je neemt een potje vult deze voor 1/3 met Keltisch zout en vult het af met gezuiverd water. Goed schudden en je zal zien dat lang niet alles korrels oplossen omdat het water verzadigd is van het zout.
Doe een theelepel Sole in een glas water van 250 centiliter en drink dat iedere dag ’s-ochtends op je nuchtere maag en eventueel ook ’s-avonds voor het slapen gaan.

Je geeft je cellen een heerlijk menu van minstens 84 mineralen en sporenelementen in een vloeibare vorm die je bloed herkent, opneemt en transporteert naar je cellen.

Heb je meer vragen over Keltisch zout? Stuur mij dan eens een mailtje. Ik beantwoord je vragen persoonlijk! Mail naar info@sudashi.nl. Of bezoek mijn website www.sudashi.nl.

1 opmerking:

  1. Sports Betting at Safest Betting Sites in Israel - Airjordan10 RetroOutlet
    Safest Betting Sites in Israel air jordan 18 retro yellow · The Best how to order air jordan 18 retro and air jordan 18 stockx shipping Best Betting 야구 분석 Sites in the UK · The UK's Hottest Bookmakers · Betfair Sports Betting how to order air jordan 18 retro toro mens sneakers Authority · Betfair

    BeantwoordenVerwijderen